17. Duben 2014 3

Rybí narozeninová soutěž!

_20H3578

Rýýýýby maj narozeniny, my mááááme přání jedinýýýý…!

Ježiši, no jóóó, rybičky zlatý, my slavíme už 3 dlouhý léta! A to jako že už jsme velký dravci nebo co?:) No, helejte, sice to neni žádný závratný ani kulatý číslo, ale i tak je to pro nás celkem velká událost a tim pádem i parádní příležitost pro ňákou tu výroční soutěž, co řikáte?;) Takže hádejte co:

VELKÁ RYBÍ NAROZENINOVÁ SOUTĚŽ JE TU!

Ceny jsou tentokrát fakt bezvadný, takže koukejte vyhrát, jo?:)

O co se hraje:

1. místo:

  • A žili spolu šťastně až do smrti!: zbrusu novej 4-týdenní e-kurz o tom, jak najít toho pravýho nebo dát do kupy vztah se svojí stávající rybou rodu mužského. Růžová, hrdá matka tohohle počinu,:) totiž chce, aby byli všechny rybičky ve fungujících a milujících vztazích, měli se rádi a to napořád!:) Výherce tenhle kurz dostane jako jeden z úplně prvních na celičkym světě, tedy tzv. „exkluzivně“!:D
  • Láhev EQUA: poukaz na jednu krásnou a nejkrásnější ekologickou láhev od EQUA, co je hodná k přírodě a šetrná ke zdraví!
  • Zahrádka v květináči: poukaz na nejnovější knížku od Smart Pressu o tom, jak si udělat bylinkovou i jakoukoli jinou (no…možná až na ovocnej sad :D) zahrádku i doma na parapetu!
  • Výherní recept (viz pravidla) bude mít svoje čestný místo přímo na samotný Rybičce! Budete slavnýýýý!:)

Photo 16.04.14 16 54 59

2. místo:

  • Pískacie tričkó: dámska, pánska, bábätkovská a alebo dokonca aj pískacie taška!:) S poukázkou, kterou dostanete od týhle boží slovenský firmy si budete moct vybrat jakýkoli pískátko, kamkoli ho jenom budete chtít (teda… jako kamkoli na tričku :))! Dvě ryby ze dvou doporučujou třeba jako prevenci proti depresi.;)
  • Chia semínka od Dr. Popova: nebyly bysme to my, kdybysme vám nepodstrčily taky nějakou tu zdravou dobrotu, no ne?!;)

Photo 14.04.14 19 00 05

3. místo:

  • Balíček od našeho nejvoblíbenějšího Sonnentoru: kolekce ručně namíchanejch (!!) čajů a koření vytvořená speciálně jenom pro rybičky! Vobrázek je jenom ilustrační, balíček je totiž spíš pořádnej balík! :D

Photo 16.04.14 17 13 03

A jak teda všechny tyhle úžasnosti vyhrát?

Pravidla:

No, a protože slavíme narozeniny, tak bude soutěžní úkol samozřejmě velmi tématický…;)

Soutěžit se bude o nejlepší rybí recept!

Tim máme na mysli recept, kterej obsahuje NĚJAKOU rybu! To „nějakou“ je tady zásadní!;) Pančto my víme, že jste hejno hravé a plné nápadů a tudíž od vás samozřejmě očekáváme samý blázniviny! Ano, tím se snažíme naznačit, že ryba nemusí nutně bejt opravdová ryba.;)

Svůj výtvor vyfoťte a spolu s receptem nám ho pošlete na info@jakorybicka.cz do 12.5.!

Slavnostní vyhlášení s fanfárama a se všim, co k tomu patří,:) bude 16.5.

Tak šup, šup do toho, naše nejmilejší, ať můžeme to naše výročí náležitě oslavit! Už se na ty vaše nápady hrozně moc těšíme! Juchůůů!:)

3 komentáře k článku Rybí narozeninová soutěž!

  1. Ach jo..som zmeskala tvoju sutaz..krasna stranka…prave pozeram recepty

    mnam

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *