24. Květen 2014 4

Ryba bříškem nahoru, aneb Růžová zpravodajem od protinožců!

IMG_20140521_124013

Rybičky moje zlatý! Tak ta pro mě dlouho obávaná a odkládaná chvíle je tady. Vy o tom eště nevíte (teda… teďka už jo), ale já, Růžová, totiž zrovínka visim někde nad Singapurem nebo ňákou jinou exotickou zemí a mířim přes moře, přes hory a přes doly až do země, kde je všecičko úplně vobráceně. Do země, kde lidi i zviřátka choděj hlavou dolů a kde i rybičky plavou bříškem nahoru! A to ne jakože jsou mrtvý, ale protože tak už to holt u protinožců chodí.:)

Zkrátka, stěhuju se do Sydney! Plavu na rok pryč z toho našeho českýho rybníčku až do samotnýho velikýho, slanýho oceánu. Srdce totiž volá a srdci, jak známo, neporučíte.:)

Ale nebojte, jo?! Pančto na fungování Rybičky se vlastně nic nemění! Pořád tu budu, vaše stará dobrá Růžová, který se jen tak nezbavíte.:) Jenom budu tentokrát tak trochu v roli protinožního zpravodaje od mořskejch příbuznejch, takže se těště na nejnověší rybí trendy z jižní polokoule, v létě očekávejte zimní recepty, v zimě zas ty letní a tak.:D

Jo, a promiňte, že to řikám až takhle na poslední chvíli, když mě to loučení fakt nějak nejde…:(

Kdybyste ale měl někdo náhodou cestu kolem, tak mi napište a půjdeme se spolu kouknout na delfíny, jo?:)

Tak ahóóóóóój, mějte se tu krásně a příště už se solí na ploutvičkách posílá pusu,

Růžová

4 komentáře k článku Ryba bříškem nahoru, aneb Růžová zpravodajem od protinožců!

  1. Růžovko, to je báječný, moc si to tam užij. :D

  2. Jééé, to je super zpráva :-). Moc ti to přeji a trošku i závidím (ikdyž vím, že se to nemá) :-D a taky držím palce, ať ti to všechno krásně vyjde ;-).

    • Ahoj Lenko! Já bych si taky záviděla, takže dobrýýý.:D Díky za přání, vy jste moje rybičky nejhodnější!:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *