15. Únor 2014 6

Jak potkat rybičku na bílym koni

IMG_srdicko

Minule jsem vám, rybičky, slíbila návod na to, jak potkat svojí životní lásku, pamatujete? Proto tenhle článek dneska! Žádnej Valentýn nebo tak něco (i když se to teda nakonec celkem hodí, uznávám)!:) Nejspíš si totiž řikáte, že to je sice bezva, vědět, jak máte „toho pravýho“ rozeznat, jenomže to byste ho/jí nejdřív museli někde potkat, žeano. No, a jak každej víme, to teda neni ani trochu jednoduchý! Protože kdyby bylo, tak to jsme všichni rádi, veselý a spokojený, nic nám nechybí a v zásadě nemáme v životě co řešit. Ve skutečnosti je to ale trošičku jinak. Pan božský většinou jaksi nepřichází (pani taky ne :) a tak jsme sami, vopuštěný a nebo se plácáme ve vtazích, který nás nebavěj, štvou, který nám ubližujou… Zkrátka realita se od tý naší ideální představy o tom, s kym bysme chtěli strávit zbytek života, dost radikálně liší… Ale to je asi koneckonců normální. A nebo neni?!

No jasně, že ne!:) A ryby jsou tu dneska od toho, aby vám nejenom řekly, že váš ploutvonožec snů na vás někde fakt čeká, ale aby vám eště i daly návod na to, jak si ho přivolat!;)

Holywood nelže!;)

Huráááá, vy jste boží!

Panč pokud tohle pořád čtete, pak to znamená, že (aspoň podvědomě) jste eště nepřestali věřit na jednorožce, prince, princezny a tak!:) Věříte, že ta vaše spřízněná rybička fakt někde je a to je skvělá zpráva, protože víra, to je úplně to nejdůležitější! No vážně. Někomu to připadá jako blbost (ale takový lidi nás stejně nečtou, takže dobrý!:D), ale my ryby si myslíme a máme to dokonce i vyzkoušený, že je to dovopravdy tak, jak teďka píšou ve všech těch chytrejch knížkách… A sice, že to, jak vypadá člověčí realita a co se v ní děje, je odrazem toho, co si každej nosíme uvnitř. Jaký máme hodnoty, přesvědčení, předsudky… Proto je tak moc důležitý věřit, že váš ideální partner prostě někde je, panč jedině tak ho taky na tuty potkáte!

Už jenom tenhle krok sám o sobě vám otevírá dveře tam, kde předtim třeba vůbec nebyly. Pokud o existenci toho pravýho pochybujete, pak si zkuste najít nějaký ty „důkazy“. Moje jsou třeba tyhle, jó:

  • jiný šťastný ideální páry, co mám kolem sebe
  • romantický filmy, knížky a písničky… prostě neni možný, aby si to všechno někdo jenom vymejšlel, takže minimálně část z nich MUSÍ bejt pravda!:D
  • sama za sebe zkrátka tak nějak VIM (což je pocit, kterej neumim moc popsat), že každej někde máme svojí spřízněnou duši

Pohádky jsou i pro dospělý!

Problémem nás dospělejch lidí je to, že často zapomínáme být malejma dětma, co umí snít a vymejšlet „blbosti“, jakože z nich jednou budou princezny, policajti, popeláři a tak! Výhoda dětí je totiž právě v tom, že jim nic jako blbost nepřipadá (proč taky?!). A maji pravdu! K tomu, abyste mohli převést svoje sny ve skutečnost, je nezbytnym předpokladem začít snít. A tim myslim, jakože fakt si navymejšlet hory doly, bez výmluv a bez cenzury. Svojí pravou lásku jste totiž dost možná eště nepotkali jenom proto, že jste si vlastně nikdy pořádně neudělali čas na to zjistit, jak by vlastně měla vypadat. Takže příště, až budete mít chvíli (třeba ve vaně nebo před spaním), zapřemejšlejte nad tim, jak by taková vaše ideální ryba asi měla vypadat, co všechno by měla mít, umět, jak by vám s ní mělo bejt a tak.

Základní poučkou je: buďte jako děti! Popusťte uzdu svojí fantazii a nesnažte se jí nijak cenzurovat, panč tady žádný „dobře“ nebo „špatně“ neexistuje.

b805a7de281792268

No a teďka už se konečně dostáváme na ten slibovanej návod! Předem řikám, že vim, jak hrozně uhozeně to bude celý znít, nicméně věřte nebo nevěřte, mám následující postup vyzkoušenej na svoje vlastní šupinky!:) Udělejte si na sebe někdy během dne chvíli čas, vezměte si kus papíru a tužku a:

  • Napište rybímu pánu bohu, vesmíru, matičce Zemi nebo rovnou tomu svýmu princi zvací dopis!:) Tvořivosti se meze nekladou, pančto takový psaní se má dělat od srdce, nicméně nemělo by chybět následující:
  • Úvod: komu to vlastně píšete a proč
  • Teď pozóóóór, střední a nejvtipnější část: seznam požadavků (zní to fakt legračně, ale je to hrozně důležitý!!!)!:D Sepište si všechny věci, který by vaše vysněná polovička měla mít, od toho, jak se dívá na svět až po to, odkud mačká zubní pastu. Tenhle krok je zásadní proto, že si díky němu nejenom spoustu věcí ujasníte, ale zároveň i začnete pootevírat dvířka novejm možnostem. Cokoli, co jste schopný vymyslet, můžete i zhmotnit, pamatujete?!;)
  • Pište všechno v přítomným čase, jakože už se to dávno děje („Moje rybička na mořskym koni má modrý oči, nosí žlutý ponožky a máme se moc rádi.“)
  • Závěr: poděkujte a pokud je třeba něco konkrétního, čeho se bojíte (já jsem třeba měla, „Ježiši, a co když ho jako nepoznám?!“:)), tak to konkrétně zmiňte, už jakoby to bylo ošetřený („Děkujůůůů, že jsme se potkali a hnedka všechno věděli, že se milujeme a tak!“)
  • Až budete mít hotovo, někam si ten dopis pověste, schovte ho pod polštář… prostě dejte si ho někam, kde o něm budete vědět a kde vám připomene poslední krok celýho tohohle okultního procesu…:)
  • Začněte pravidelně snít. Já to třeba dělám vždycky těsně před spaním. Představte si, jaký by to bylo, kdyby už všechno to, co si přejete, bylo dávno skutečností. Zkuste se nezaměřovat na žádnýho konkrétního člověka, ale spíš na ten pocit, že třeba držíte za ruku někoho, o kom víte, že je ten pravej. Zůstaňte s tim prožitkem a zkrátka dělejte, jakože ho žijete právě teď. Začnete tak totiž vyzařovat energii, která vám ty vaše sny přitáhne.;)

No, a pak už jenom chvíli vydržte a uvidíte, že se začnou dít neskutečný věci! Já sama jsem eště dneska malinko v šoku z toho, jak moc tyhle čáry zafungovaly v mym vlastnim životě. Taky jsem totiž takhle ten svůj zvací dopis vyslala a za měsíc dorazila odpověď v podobě jedný mořský (!!;) rybky, co nejenom že měla odškrtaný všechny položky v tom mym seznamu, ale je boží i ve spoustě jinejch ohledech, který jsem tam úplně zapomněla zmínit!:D

Takže rybičky, buďte jako malí, buďte blázniví, ničeho se nebojte a uvidíte, že se nebudete stačit divit!;)

 

P.s. Pokud se vám moje moudra líběj a připadaj vám užitečný, zkuste i můj kurz 30 DNÍ OPRAVDICKÉ SEBELÁSKY!;) Najdete ho TUHLENC, hned dole pod videem a úplně ZADARMO!;) 

P.p.s. Pro ty z vás, kdo by chtěli do tématu pohádkovejch vztahů proniknout trochu hlouběji, kdo by chtěli zjistit, jak vytvářet zdravý a dospělý partnerský vztahy a nebo fakt konečně potkat „toho pravýho“, mám v rukávku (v takovym tom nafukovacim pro neplavce:)) svůj novej e-kurz, A žili spolu šťastně až do smrti! Ale bacha, pančto možná se vám po něm život obrátí tak trošku naruby.:)

www.karolinadobrovska.cz

 

 

6 komentářů k článku Jak potkat rybičku na bílym koni

  1. Ten strapaty klucina na obazku se srdickem mel mit trosku vetsi svaly Kajo :-) Jinak pekne a pozitivni.

    • Ahóóój, Hynku!
      Hele, to je všechno promyšlený, jen si nemysli. Musim tomu svýmu muži zachovat trochu anonymity, néasi?!:))

  2. Ahoj rybičky! Děkuju moc, jsem ráda, že jsem vás potěšila.:)

  3. Moc pěkně napsané. Já sama s vesmírem spolupracuji. Poslední dobou jsem na něj trochu zapomněla a dává mi to znát, tak si musím najít chvilku klidu, abych si ho udobřila. bára.kára

  4. Ano, krásně vyjádřeno, jak popisuješ ten „zvací dopis“, tak je to přesně tak, jak to funguje :) Viz video http://www.youtube.com/watch?v=c1rR45TdBrE

  5. Děkuji moc za krásný a inspirující článek :).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *